pedicure-sharon behandelingen

U kunt bij mij terecht voor de onderstaande behandelingen:

Basisbehandeling € 26,-

Een basisbehandeling duurt tussen de 45 en 60 minuten. De eerste keer dat u bij mij komt doe ik een uitgebreide screening die in sommige gevallen 15 minuten extra in beslag zal nemen. Ik geef u vervolgens direct aan wat ik voor u kan betekenen.

Wanneer voeten in een slechte conditie zijn, is een behandeling niet binnen 60 minuten te realiseren. Ik zal u dan vragen om een nieuwe afspraak te maken voor een vervolgbehandeling.

Mocht u gewone nagellak op uw nagels hebben, wilt u dit dan van te voren verwijderen? Dit scheelt tijd in de behandeling. Gellak is voor mij snel met een frees te verwijderen.

Deelbehandeling € 17,50

Een deelbehandeling is een kleine behandeling die maximaal 25 minuten in beslag neemt.

Nagelbeugel       € 22,50

Een ingroeiende nagel kan verholpen worden met een nagelbeugel. Ik gebruik verschillende technieken passend bij uw nagel. Het plaatsen van een nagelbeugel neemt maximaal 60 minuten in beslag. Probeer uw nagel het liefst 24 uur van te voren niet met vocht in aanraking te laten komen. Na 1 week komt u terug voor controle. Een nagelbeugel kan alleen tijdens een behandeling worden geplaatst. Dit komt dus bovenop de prijs van een deel- of basisbehandeling.

Teennagels lakken met gellak € 15,- 

U heeft keuze uit verschillende kleuren gellak, de lak blijft zeker 6 weken mooi.

Mocht u de nagels gelakt willen hebben, zou u dit dan van tevoren aan willen geven? De behandeling duurt dan immers 30 minuten langer.

In de praktijk heb ik uitsluitend nog gellak, omdat ik hiermee de garantie kan geven dat dit 6 weken mooi blijft.

Mocht u geen gellak op uw nagels willen maar wel een leuk kleurtje, dan mag u zelf een flesje nagellak meenemen die ik voor u op de nagels aanbreng. Vaak is de nagellak nog niet droog bij het weggaan, het is daarom handig om slippers mee te nemen. Ik vraag hiervoor € 5,-.

Ambulant 

Prijs voor ambulante behandeling €30,- in Leek/Tolbert.

Betalen kan contant, ik kan een factuur digitaal versturen, een tikkie of met PIN.